Glædelig jul

Skrevet af Peder Schjødt-Pedersen, tirsdag d. 21. december 2010

Julen nærmer sig med hastige skridt, og i 7nord er vi nu ved at være klar til at gå på juleferie. Vi er faldet rigtig godt til i vores nye lokaler på Lille Torv, og vi glæder os til at kunne byde de af jer, der ikke allerede har lagt vejen forbi, velkommen i de nye omgivelser i det nye år.

 

Vi har haft et par travle måneder her op til jul, hvor vi sideløbende med flytteopgaven har arbejdet intenst med færdiggørelsen af en række spændende projekter.

 

Vi har bl.a. udviklet en helt ny hjemmeside for Krone Kapital, der nu kan tilbyde sine forhandlere at klare en stor del af papirarbejdet ifm. leasingkontrakter direkte via hjemmesiden. Herudover har vi færdiggjort et gennemgribende redesign af Thy-Mors Energi's website og i disse dage lagt sidste hånd på to større designopgaver for hhv. Thisted Forsikring og Thy-Mors HF & VUC. Alt sammen noget, vi kommer til at fortælle meget mere om efter nytår.

 

I vores kommunikationsafdeling har vi i de seneste måneder udarbejdet en ny kommunikations- og markedsføringsstrategi til Thisted Forsikring, som vi så småt er begyndt at eksekvere via annoncering, messe-materiale og diverse tekstarbejde til websitet. Derudover har vi designet og produceret Ticans årsrapport, udarbejdet en række magasinaviser og skrevet artikler til en række forskellige hjemmesider.

 

2010 har været et begivenhedsrigt år, hvor vi ikke alene har kunne fejre 15-års jubilæum men også har skiftet både navn, profil samt lokaliteter i både Thisted og Århus. Vi er glade for de mange positive reaktioner, vi har fået på vores nye navn og profil.

 

Allerede nu har vi en række spændende opgaver i ordrebogen for 2011, som vi glæder os til at komme i gang med. Dem skal I nok komme til at høre meget mere om i det kommende år. Og skulle du have lyst til at følge 7nord på facebook, er du meget velkommen til at kigge forbi vores side og trykke "synes godt om". Du finder siden her: http://www.facebook.com/pages/7nord/172812132748281

 

Tilbage er kun at ønske jer alle en Glædelig Jul samt et Godt Nytår. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i 2011.

 

Mange hilsner fra os alle i 7nord.

Tilbage til oversigt