Grafiskhus bliver til 7nord

Skrevet af Peder Schjoedt-Pedersen, tirsdag d. 23. november 2010

Grafiskhus bliver til 7nord

I denne måned er det præcis 15 år siden, GrafiskHus ApS så dagens lys. Navnet GrafiskHus blev valgt i en tid, hvor vores primære opgaver var grafisk produktion, tryk og reklamer, men meget er sket siden da. I dag arbejder vi primært med webdesign og kommunikation, og navnet GrafiskHus er således ikke længere en retvisende betegnelse for vores virksomhed.

Vi synes derfor, at tiden er inde til at skifte navn, så pr. 1. november 2010 har vi ændret vores navn til  7nord ApS . 7nord er et neutralt navn i forhold til de ydelser, vi leverer. Til gengæld siger navnet noget om vores geografiske beliggenhed og så har det samtidig en symbolsk betydning i forhold til vores målsætning om at skabe udvikling og vækst hos vores kunder. Alt dette kan du læse mere om her.

Nu vi er i gang med ændringerne, kan vi desuden oplyse, at vores Thisted-kontor, ligeledes pr. 1. november, er flyttet i nye lokaler i Lillegade 1A, 1., 7700 Thisted.

Virksomheden er den samme, og medarbejderne er de samme, men med navneskiftet følger naturligvis en række nye mailadresser. Vi vil derfor bede jer om at ændre jeres kontaktoplysninger ud fra følgende.

Tilbage til oversigt