Hjemmesider

/media/1471/forside.jpg

Websitets fornemmeste opgave er at tiltrække og fastholde kundernes opmærksomhed og motivere dem til at vælge netop din virksomhed, frem for konkurrenternes.

Med en web-løsning fra 7nord får du en unik og brugervenlig løsning, der giver dit website optimal opmærksomhed og funktionalitet.

7nord udvikler og designer markante, brugervenlige websites, der skaber værdi for kunderne. Vores webløsninger er baseret på velafprøvede, professionelle platforme som, sammen med vores kreative webudviklere, garanterer vores kunder integrerede og effektfulde løsninger af meget høj kvalitet.

Vi har en stærk designmæssig tilgang, der sikrer, at websitet fremstår gennemarbejdet og med et professionelt udtryk, og vi betragter det som en selvfølgelighed, at websitets grafiske design tager udgangspunkt i virksomhedens eksisterende, visuelle identitet, så der skabes en sammenhæng mellem websitet og virksomhedens øvrige profil.

Vi har i mere end 15 år leveret professionelle webløsninger til såvel private virksomheder som offentlige institutioner, og vores kundedatabase tæller alt lige fra store erhvervsvirksomheder til mindre, interessestyrede organisationer. For os er udfordringen den samme, uanset hvem kunden er; nemlig at levere en professionel og værdiskabende løsning til konkurrencedygtige priser.

Relevante referencer

Tilbage til oversigten