SEO

/media/2802/google-seo.png

søgemaskineoptimering

Hvad nytter det at have en god hjemmeside, hvis ingen ser den? Når det handler om at synliggøre virksomheden og dens produkter over for potentielle kunder på internettet, er den billigste, mest enkle og absolut mest effektive form for markedsføring helt klart søgemaskineoptimering.

Undersøgelser har vist, at de fleste brugere kun ser de tre første søgeresultater. Herefter går det drastisk ned ad bakke for de efterfølgende hits, og der er således ingen tvivl om, at din hjemmesides opbygning i høj grad påvirker muligheden for at ramme målgruppen.

7nord har solid erfaring med søgemaskineoptimering. Vi hjælper dig med at organisere informationerne på din hjemmeside og få sat netop de søgeord i spil, som din målgruppe benytter. Det handler, kort sagt, om at finde de rette søgeord, og få dem placeret strategisk korrekt, så du opnår en høj placering på søgemaskinernes sider.

Kontakt os vedr. søgemaskineoptimering

Kontakt Peder Schjødt-Pedersen på 4018 5826 eller peder@7nord.dk

Online-markedsføring

SEO er et vigtigt instrument i forbindelse med online-markedsføring, men også GoogleAdWords og lignende værktøjer har sin berettigelse. I 7nord har vi fingeren på pulsen, når den handler om online-markedsføring, og vi kan således hjælpe dig med at navigere sikkert og effektivt gennem det store udbud af markedsføringsmuligheder på nettet.

Så er du træt af betale dyre annoncekroner til aviser og dagblade og stadig sidde tilbage med følelsen af, at annonceringen ikke har haft en mærkbar effekt? Eller leder du blot efter en billigere løsning, hvor du i højere grad kan målrette din markedsføring mere direkte til de potentielle kunder? Så er tiden måske inde til at se nærmere på de mange muligheder, der er, for at markedsføre din virksomhed og dine produkter på nettet.

Tilbage til oversigten