Vedligeholdelse

/media/11379/apple wireless keyboard.jpg

7nord tilbyder søgemaskineoptimering (seo), E-handel optimering eller webmaster-ydelser til jeres eksisterende hjemmeside

Hvis du eller din virksomhed har behov for assistance eller sparring i forbindelse med Jeres eksisterende hjemmeside, tilbyder 7nord forskellige former for serviceydelser til hjemmesider - fx:

Søgemaskineoptimering (SEO)

Vores medarbejdere har mange års erfaring med søgemaskineoptimering. Vi kan hjælpe dig med at identificere de søgeord som er relevante, realistiske og netop din målgruppe benytter. Efterfølgende kan vi hjælpe med at få organiseret informationerne på din hjemmeside og få sat netop de søgeord i spil, som vi tidligere i forløbet har analyseret os frem til. Vi kan også hjælpe med at implementere kampagner på Google Adwords. Læs mere omkring søgemaskineoptimering

optimering af E-handel / E-commerce

Vi har i flere år beskæftiget os med e-handel for vores kunder. Dette giver os en solid erfaring når det kommer til begreber som konvertering, trafik, brugervenlighed, optimering af købsforløb, brugerloyalitet, genbestilling og rabatstruktur.

Vi hjælper dig gerne med at få opdateret varekartoteket med nye sigende overskrifter og tekster, samt tilknytning af nye flotte billeder eller billedgallerier. Arbejdet med e-handel knytter sig ofte tæt med søgemaskineoptimering, hvorfor netop disse to ydelser med fordel kan kombineres.

Webmaster-ydelser

Hvis du har behov for at få optimeret og opfrisket din eksisterende hjemmeside, tilbyder vi en række ydelser inden for vedligeholdelse af hjemmesider. Det kunne foreksempel være tilføjelse af nyt indhold, nyheder, billeder eller video til hjemmesiden. Det kunne også være udsendelse af nyhedsbreve eller tilføjelse af integration til sociale medier som fx Facebook, Flikr eller Twitter.

Praktisk information

Vi har erfaring med et bredt udvalg af markedets CMS-systemer, så vi kan hjælpe uanset hvilket CMS-system netop I måtte benytte.

Ovenstående er kun eksempler på ydelser - hvis du måtte have behov for andre ydelser i forbindelse med vedligeholdelse af hjemmesider, så tøv ikke med at kontakte os. Fordelen ved at benytte 7nord til søgemaskineoptimering, e-handel eller som web master, er at du kun betaler for det arbejde, som du har behov for.

Kontakt Peder Schjødt-Pedersen på 4018 5826 eller peder@7nord.dk for yderligere information og priser på vores ydelser.

Tilbage til oversigten